Productinfo

[Wall Prints: zie onderaan de pagina]

De New York Metrobank van GjaltProducties wordt nieuw gemaakt op de markt gebracht en biedt standaard plaats aan zes personen. Er zijn houten versies voor binnengebruik en er is een betonnen versie voor buiten. Aan twee andere buitenversies wordt gewerkt. De houten bank wordt gemaakt in vier verschillende uitvoeringen: massief eikenhout (blank en gerookt), vurenhout/peppelplex en underlayment. Alle banken zijn ook als vierzitter te koop. Download de Prijslijst. Overleg over afwijkende uitvoeringen of maten is altijd mogelijk.

Afmetingen
Zeszitter: lengte 309 cm, diepte 50 cm, hoogte 78 cm, zithoogte 48 cm.
Vijfzitter: lengte 259 cm, diepte 50 cm, hoogte 78 cm, zithoogte 48 cm.
Vierzitter: lengte 209 cm, diepte 50 cm, hoogte 78 cm, zithoogte 48 cm.

Levertijd: tien tot twaalf weken.

De metrobank in beton is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

De massief eiken versie is er in twee standaarduitvoeringen: blank eikenhout in witte olie en gerookt eikenhout in zwarte olie.

Uitsnede1De vurenhout/peppelplex versie wordt geleverd met zitting, poten en zijleuningen van populieren multiplex, en rugleuning en ‘dividers’ op de zitting van vurenhout.

De underlayment versie is gemaakt van underlaymentplaat, een soort multiplex dat vaak wordt gebruikt als ondervloer. In de standaarduitvoering is deze versie blank gelakt; in overleg ook in andere kleuren verkrijgbaar. Hij is licht van kleur en gewicht.BankProductInfoUnderlaymentVierzitter

Wallprints

Ook verkrijgbaar: enkele unieke foto’s, gemaakt in de New York Subway met de metrobank als eye catcher, op groot formaat (150×100 cm) geprint op 3mm dibond aluminium met ophangmechanisme. Deze foto’s, hierbij afgebeeld, worden verkocht in een beperkte oplage van 25 stuks. Ze zijn voorzien van een genummerd certificaat en gesigneerd door fotograaf Adriaan de Groot. Prijs € 595,- incl. btw. Bestellen kan via de contactpagina.
Chambers Street-World Trade Center

Metropolitan Avenue-Grand Street

Lexington Avenue-53rd Street