Productinfo

[Wall Prints: zie onderaan de pagina]

De New York Metrobank van GjaltProducties wordt nieuw gemaakt op de markt gebracht en biedt standaard plaats aan zes personen. Er zijn houten versies voor binnengebruik en er wordt gewerkt aan een betonnen versie voor buitengebruik. De houten bank wordt gemaakt in vier verschillende uitvoeringen: massief eikenhout (blank en gerookt), Meranti/Okumé, vurenhout/peppelplex en underlayment. Sinds kort is de houten bank ook als vierzitter te koop. Download de prijslijst.

Afmetingen:
Zeszitter: lengte 309 cm, diepte 50 cm, hoogte 78 cm, zithoogte 48 cm.
Vierzitter: lengte 209 cm, diepte 50 cm, hoogte 78 cm, zithoogte 48 cm.

Levertijd: houten banken tien tot twaalf weken.

De metrobank in beton is nog in de proeffase en wordt mogelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

De massief eiken versie is er in twee uitvoeringen: blank eikenhout in witte olie en gerookt eikenhout in zwarte olie.

Uitsnede1De Okumé/meranti versie wordt geleverd met zitting, poten en rugleuning van watervast Okumé multiplex en rugleuning en ‘deviders’ op de zitting van meranti hardhout. Hij verkrijgt zijn  kleur door walnootbeits en wordt beschermd door een viervoudige coating van lijnolie, zuivere hars en Chinese houtolie. Bij goed onderhoud is deze versie geschikt voor buitengebruik.
De vurenhout/peppelplex versie wordt geleverd met zitting, poten en zijleuningen van populieren multiplex, en rugleuning en ‘dividers’ op de zitting van vurenhout. Hij verkrijgt zijn  kleur door walnootbeits en wordt beschermd door een viervoudige coating van lijnolie, zuivere hars en Chinese houtolie.BankProductInfoLight
De underlayment versie is gemaakt van underlayment, een soort multiplex dat vaak wordt gebruikt als ondervloer. In standaarduitvoering is deze versie blank gelakt; in overleg ook in andere kleuren verkrijgbaar. Hij is licht van kleur en gewicht.BankProductInfoUnderlaymentVierzitter

Voor informatie of overleg over afwijkende uitvoeringen of maten kunt u altijd contact opnemen met GjaltProducties.

Wallprints

Ook verkrijgbaar: enkele unieke foto’s, gemaakt in de New York Subway met de metrobank als eye catcher, op groot formaat (150×100 cm) geprint op 3mm dibond aluminium met ophangmechanisme. Deze foto’s, hierbij afgebeeld, worden verkocht in een beperkte oplage van 25 stuks. Ze zijn voorzien van een genummerd certificaat en gesigneerd door fotograaf Adriaan de Groot. Prijs € 495,- incl. btw. Bestellen kan via de contactpagina.
Chambers Street-World Trade Center

Metropolitan Avenue-Grand Street

Lexington Avenue-53rd Street